22 tammikuuta 2015

Tänään oivallettua

... että käynnissä olevan pyykinpesukoneen päälle ei kannata unohtaa meikkisäilytysjärjestelmää. Se saattaa lentää lattialle, hajota ja meikit todennäköisesti kärsivät yhtä ikävän kohtalon. 

... että Lucky tarvitsee huomattavasti enemmän aikaa pelottavien asioiden lähestymiseen, kuin tahti millä minä etenen. Ei ihme, että tiettyjen asioiden kanssa ei vain tule edistystä, kun minä painostan ja hoputan. Tänään istuin pelottavan patsaan päällä testaamassa, uskaltaisiko Lucky seurata perässä. Kului viitisen minuuttia kiertelyä ja ihmettelyä ja epäileviä katseita, mutta lopulta koira istui vieressäni ihan rauhallisena. Miten kärsivällisyys voi olla niin vaikeaa?

... että naksutin on maailman paras väline. Ei sinänsä mikään uutinen, mutta sen todellisen hödyn huomaa, kun koira jo hallitsee naksuttelun salat. Tänään treenailtiin dogparkouria sisätiloissa ja harjoiteltiin vessanpöntöllä istumista ihan vain hauskojen kuvien toivossa. Alussa Lucky ei uskaltanut edes koskea pönttöä tassulla, mutta viitisen minuuttia naksuttelua myöhemmin Lucky istui sen päällä paikallaan jo niin kauan, että sain otettua kuvan. Ilman naksutinta siihen olisi mennyt pieni ikuisuus! 

... että kun koira valtaa sohvan koko divaaniosan omistajan on vain paras tyytyä ahtautumaan koiran luiden sekaan viltille sohvan toiselle puolelle. 

4 kommenttia: