02 huhtikuuta 2015

Vauhdikkaasti videolla

Tietokoneen kansioiden sekaan jää aina muutama video ilman sen suurempaa käyttötarkoitusta. Ajattelin jakaa nämä lyhyet pätkät kuluneelta viikolta ja niiden kautta kertoa vähän kuulumisia!

Viime viikolla jonain iltana oli taas niin mahtavat kevätkelit ettei mitään rajaa ja päätettiin sitten lumimyrskyn kunniaksi lähteä lempparimestoille Vuosaaren Uutelaan juoksentelemaan. Mukavan tyhjää ainakin oli :-DUsein Uutelassa käydessämme annan Luckyn juosta osan aikaa vapaana. Jos ollaan vilkkaampaan aikaan liikenteessä saa perässä roikkua liina, mutta jos ollaan paikalla hiljaisempana ajankohtana jätän yleensä senkin autoon. Luckysta on tullut aivan mielettömän taitava vapaana liikkuja. Se ei nykyisin enää koskaan edes katoa näköpiiristä ja pysähtyy tasaisesti odottelemaan, että varmasti seuraan perässä.

Olen itse tosi tarkka vapaana pidon suhteen siinä mielessä, että jos näköpiiriin ilmestyy mikä tahansa elävä olento on koira otettava heti kiinni. Tiedän, että Lucky saattaa haukkua puskasta ilmestyville ihmisille, ja vaikkei haukkuisikaan, ei mielestäni taajamassa koskaan ole okei antaa koiran juosta vapaana vieraiden ihmisten läsnäollessa. Monet pelkäävät koiria ja jos koira vielä on vapaana, voi täysin rauhallinenkin tapaus pelästyttää pahoin. Lucky kuuntelee ja tulee luokse todella hyvin lähes aina, mutta siinä on kuitenkin yksi lähes liikaa.Vapaana juoksentelun ohella ollaan myös treenailtu erilaisia temppuja ulkona. Kierrä-käsky on ollut kuukauden juttu ja Lucky onkin hoksannut sen tosi nopeasti. Lucky rakastaa temppuja missä saa mennä vauhdilla, eli tällaiset kiertämiset ja hyppimiset sopii sille kuin nappi silmään! Videolla tarjolla juuri sitä villeintä meininkiä :-)

1 kommentti: