24 maaliskuuta 2015

Yhdeksän syytä omistaa koira

1. Et koskaan enää lösähdä sohvalle töiden tai koulun jälkeen pääsemättä sieltä ylös loppuiltana. Lenkkeileminen pitkän päivän jälkeen ei suinkaan aina houkuttele, mutta lähtemisestä ei voi luistaa ja jälkeenpäin on hyvä fiilis sekä itsensä, että toisen puolesta.

2. Voit unohtaa tiskien vaivaalloisen liottamisen. Karvainen esipesu kuuluu pakettiin.

3. Myös energiajätelejittelusta tulee tuhannesti helpompaa. Ei enää purkkien pesemistä tai pakkauksien huuhtomista.


4. Kotona, pimeällä lenkkipolulla tai bussipysäkillä yömyöhään ei koiran (tiettyjä rotu- ja luonnerajoituksia – lue jokaisen vastaantulevan syliin pinkova chihuahua) kanssa koskaan tarvitse pelätä.

5. Yöllä ei enää koskaan ole kylmä kun elävä lämpöpatteri aina automaattisesti tarrautuu kylkeen kiinni.

6. Ihmiset aina valittavat koirankasvoista, mutta oikeastaan koira helpottaa siivoamista huomattavasti. Oli sitten kyse lattialle lentävistä leivänmuruista, kananmunasta tai pannukakusta, niiden siivoamiseen tarvitsee vain yhden taikasanan: Lucky!


7. Saat kämppiksen, joka ei koskaan valita.

8. Sinulla on aina 24/7 valmiina lähtöasemissa odottava matkaseuralainen, lenkkikaveri, dinnerideitti, seuraneiti, päivänpiristäjä, unikaveri ja personaltraineri.

9. Onhan se aika kiva kun on maailman uskollisin fani kotonaan joka päivä ilahduttamassa, rakastamassa, naurattamassa ja lohduttamassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti