16 helmikuuta 2015

Ystävänpäiväiset

Me vietimme helmikuun neljättätoista aika eläimellisessä seurassa, nimittäin rescue koirien hyväntekeväisyys-yhteislenkillä. Lähdettiin ison porukan kanssa lenkkeilemään Lehtisaaresta ja kierrettiin vähän tienoon rantoja ja kävelyteitä. Ei oltu Luckyn kanssa vielä koskaan käyty yhteislenkillä koiraporukassa, joten itseäni etukäteen vähän jännitti, miten se sujuisi. Luckyhän yleisesti tulee hyvin juttuun koirien kanssa, mutta hihnassa helposti jännittää enemmän, kuin vapaana. Kun siihen lisättäisi ihmispaljous ja outo ympäristö tilanne olisi tosi mielenkiintoinen.


Kaikki sujui kuitenkin tosi hienosti. Ihan yli odotusten. Vaikka alussa vähän jännittikin outo tilanne, haukkuvat koirat ja ostoskeskus mistä lenkille lähdettiin, jännitys laski nopeasti. Kun sitten lähdettiin liikkelle, Lucky olikin jo ihan hirmuisen innoissaan. Koirat kulkivat kaikki tosi hienosti yhdessä ja itse yllätyin, kuin ne kaikki kävelivät rinta rinnan hyvässä sovussa! Itselläni ei ole paljoakaan kokemusta useamman koiran kanssa oleskelusta, joten tällaiset tilanteet tuntuvat tosi mielettömiltä.


Lenkin jälkeen palattiin Lehtisaaren ostarilla sijaistsevaan Dog Force One ryn hyväntekeväisyysliikkeen yhteyteen kahville ja koiranmakkaroille. Lucky oli innoissaan kun nameja satoi ja lelut ja härpäkkeet ympärillä oli niiiin mielenkiintoisia.

Pari paikalla ollutta lasta lisäsi päivään vähän lisätreeniä ja olikin ihan kiva nähdä pitkästä aikaa, miten Lucky suhtautuu pienten lasten läsnäoloon. Edelleen pelottaa, mutta verrattuna aiempiin reaktioihin ollaan kyllä menossa todella paljon parempaan suuntaan. Lucky jopa uskalsi mennä ihan lähelle, kun pieni tyttö syötti toiselle koiralle makkaraa! Rohkeden koirien läsnäolo selvästi auttaa :-)


Kokonaisuudessaan päivä oli tosi kiva. Tilanne myös vahvisti, että tulevaisuudessa mahdolliset kisat ja muut koiratapahtumat kyllä varmasti sujuvat siinä missä muukin. Taas yhtä hyvää kokemusta rikkaampana!

1 kommentti:

  1. Hienoa Lucky! :-) Tosi kiva, että ootte päässeet käymään tollaisessa ihan uudessa jutussa. Ja vau, tuo on tosi hieno juttu, ettei Lucky jännittänyt niitä lapsia! Täälläkin on muutaman kerran otettu jo nameja pikkulasten käsistä, vaikka onhan ne monesti niin hurjia, että pitää aluksi vähän selän takaa kurkistella ;)

    VastaaPoista