08 helmikuuta 2015

Välineurheilua

Kun minulla kerrankin perjantaina oli vapaa iltapäivä, päätin, että oli korkea aika käydä ostamassa Luckylle kunnon peti. Suurimman osan ajasta Lucky nukkuu sängyssä tai sohvalla, joten sen omana petinä on koko talven toiminut vain taiteltu peitto. Nyt kun palkkarahoja vielä oli vähän tilillä, ostosreissu Mustiin ja mirriin oli kuitenkin paikallaan. 


Mukaan tosin tarttui muutakin...


Kuten esimerkiksi keltainen led-panta. Koska kaikki arkilenkkimme tällä hetkellä tapahtuvat pimeässä, on minulle erityisen tärkeää, että koira näkyy. Ostin hiljattain valjaisiin tai kaulapantaan kiinnitettävän pienen led-valon, joka onkin toiminut hienosti, mutta koin että esimerkiksi pimeässä metsässä se ei riittänyt. Kaulapanta toimii tähän tarkoitukseen erinomaisesti. 


Pedin kohdalla päädyin pitkän mietiskelyn jälkeen tähän tekonahkaiseen versioon, joka vaikuttaakin löytyvän harvinaisen monen koiranomistajan kotinurkista. Itse tykästyin siinä täydelliseen kokoon, kulmikkaaseen ulkomuotoon ja helppouteen. Lucky myös tykkää, kun ympärillä on vähän reunaa, joten pelkkä tyyny tuskin olisi ollut kovin suosittu. 


Hyvin näkyy!


Myös peti taisi saada hyväksytyn arvosanan ;-)

Naureskeltiin tässä joku päivä äidin kanssa, miten koira muuttaa tärkeysjärjestystä. Olen käyny puolisen vuotta ihastelemassa leo-kuvioista villakangastakkia Hennesillä, mutta jopa 25 euron alehinta on tuntunut liian isolta panostukselta opiskelijabudjetissa. Perjantaina kaupassa käydessäni takin hinta kuitenkin oli tiputettu vaivaisieen kahteentoista, josta minunkin jo lopulta oli hellyttävä. Aletakki minulle ja 50 euron hintainen koiranpeti ja 14 euron kaulapanta Luckylle - ilman minkäänlaista epäröintiä. Tervetuloa mammamaisuus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti