08 helmikuuta 2015

Luminen lauantai

Tänään on vietetty varsinaista lepolauantaita. Nukuttiin pitkään, ulkoiltiin monta tuntia Rajasaaressa ja ilta onkin mennyt asuntoa siivoten ja löhöten. Pitkien viikkojen jälkeen tällaisia vapaapäiviä osaa todellakin arvostaa - astiavuoren tiskaaminen kun tahtoo itselle olla aika ylitsepääsemätöntä hommaa iltaisin koulupäivien jälkeen. 







Rajasaaressa on tosiaan tänään taas vaihteeksi riehuttu koko rahan edestä. Jengiä riitti, ihania pentuja vilisi jaloissa ja Lucky sai juosta hulluna ympäri saarta. Tuolla kyllä vain itselläkin aina on hurjan hauskaa.

Luckyssä on viime aikoina alkanut näkyä aiempaa enemmän teinimäisiä piirteitä. Arvion mukaan neidillähän on ikää jo lähemmäs kahta ja puolta, mutta kehitys tietysti tapahtuu tarhakoiralla vähän eri tahtiin, kuin pennusta asti turvallisessa ympäristössä eläneellä kotikoiralla. Kun itsevarmuuttaa tulee lisää, pitää niitä rajojakin vähän testailla. Se on tietysti kaikin tavoin vain hyvä juttu, mutta valehtelisin jos väittäisin, ettei teinin ennakoimaton käyttäytyminen välillä aiheuttaisi harmaita hiuksia... :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti