10 helmikuuta 2015

Tänään...

Äkkiä ennen simahtamista ajattelin päivitellä vähän päivän kuulumisia. Odotettavissa ei siis ole mitään maailmaa mullistavaa, vaan ihan tavallisia arjen kiemuroita. 


... on ollut hyvä päivä. 

... jokapäiväinen lyhyt aamukierros ulkona oli tosi rentouttava. Koiran omistamisen samalla paras ja ikävin asia on ne pakolliset lenkit joka säässä. Myönnän etten ole joka aamu kello seitsemän pirteänä peipposena iloisena lähdössä lenkille, vaan että se usein arkiaamuina tuntuu rankkaakin rankemmalta tehtävältä. Tänään ulkona kuitenkin oltiin vähän normaalia aiemmin ja kaikkialla oli vielä ihan hiljaista ja rauhallista, lämpömittari näytti mukavia plussa-asteita ja näköjään oltiin kummatkin Luckyn kanssa noustu oikealla jalalla ylös sängystä. Yhteinen hyvä fiilis. 

... lenkkeiltiin illalla isäni luo. Reitti sinne kulkee vilkkaiden alueiden läpi, jotka ovat aina olleet Luckylle aika vaikeita. Paljon ihmisiä, lapsia, kauppoja ja risteyksiä joka suuntaan. Yleensä Luckyn on saanut enemmän tai vähemmän raahata puoli matkaa - mutta ei enää tänään. Naksuteltiin ja hassuteltiin ihmisvilinässäkin ja treenailtiin dogparkouria tietä vierustavilla lumikinoksilla. Lucky oli iloinen ja avoin eikä pelosta näkynyt pilkahdustakaan. Lenkki oli ihan mahtava ja siitä jäi niin hyvä fiilis. 

... herkuteltiin. Minä pizzalla ja Lucky nakeilla. Ja juustolla. Ja lihalla. Ei kyllä ihmetytä että Lucky meinaa haljeta ilosta sillä sekunnilla kun astumme isäni pihaan - selkeästi joku osaa yhdistää gourmet-tarjoilut ja paikat... 

... tehtiin kahden tunnin iltalenkki parhaassa tyttöseurassa. Lenkkeilijät 1 – jäinen lenkkipolku 0, hyvä me! 

Kerrassaan kiva tiistai! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti