12 maaliskuuta 2015

Kevättä näkyvissä


Täällä se lomaviikko on kyllä nyt käytetty vähintäänkin hyödyllisesti. Lenkkeilyä auringossa niin kevein vaatekerroksin, kuin askelin. Tekemättömien tehtävien tehotuotantoa. Ystävien kanssa hengailua. Kevätsiivous. Kaikkia niitä arkisia juttuja joita en viime kuukausien aikana ole ehtinyt toteuttaa. 

Tänään oltiin Luckyn kanssa mielettömän ihanalla päivälenkillä auringonpaisteessa. Harvoin tulee lenkkeiltyä ihan keskellä päivää ja aurinkohan tässä olikin jo ihan vieras ilmiö, joten koko paketti tänään oli aika kiva. Treenailtiin samalla rally-tokoliikkeeitä, dogparkouria ja muita ihan perusjuttuja. Ollaan myös ihan lähiaikoina edistytty paljon rauhoittumisharjoituksissa, odottamisessa ja vetämättä kävelyssä. Lucky ei normaalisti ole mikään hirmuinen vetäjä, mutta innostuessaan tai pelästyessään vetäminen sitten oikein ruokkii vetämistä. Olen yksinkertaisesti alkanut pysähtymään ja iloisesti kutsumaan Luckya luokse kun kierrokset alkaa menemään yli. Aika tehokkaasti tuo on oppinut systeemin salat ja nyt toistoja ei enää tarvita kymmentä peräkkäin. Joku viisi saattaa jopa jo riittää :-D Noo, pikkuhiljaa hyvä tulee!

Launtaina suuntaan neljän päivän työreissulle Lontooseen ja Lucky saa jäädä hoitoon vanhempieni luokse. Herkkupadat siis odottavat kuten tavallista :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti