07 toukokuuta 2015

Kevätterveisiä


Täällä ollaan, vaikka kiirettä pitääkin. Itseäni painaa tällä hetkellä opiskelujen keväinen loppurutistus, esseetä pukkaa esseen perään ja tenttikirjoja kasautuu keittiön pöydälle pelottavaa vauhtia. No, ei enää kuin muutama viikko ja kaikki on ohi! Sitten vain kesän työhajoittelua odotellessa.

Samalla, kun tietone kotona kutsuu naputtelemaan sivukaupalla tekstiä mediayritysten tulevaisuudesta, kelit ulkona muuttuvat yhä keväisemmiksi ja lämpimämmiksi. Puut alkavat vihertää, nurmikot tihentyä ja lämpöasteet pysyttelevät päivisin jo visusti kymmenen asteen kieppeillä. Siellä on kuulkas kevät! Ja tietysti tästä vuoden tunnelmallisimmasta vuodenajasta haluaa ottaa kaiken irti.


Onneksi ollaankin onnistuttu siinä vallan mainiosti, kiireistä huolimatta. Ollaan päivittäin tehty pitkiä iltalenkkejä, oltu metsässä juoksemassa ja koirapuistoissa riehumassa. Viime viikonloppuna vietettiin myös ensimmäinen yö mökillä ja voi sitä Luckyn riemua! Se onnen määrä, kun tuo pääsee mökin pihalle vetämään tuhatta ja sataa ympäri, on ihan sanoin kuvailematon. Mökkiviikonlopusta tulee kasapäin kuvamateriaalia vielä myöhemmin!


Nyt täytyykin taas palata esseen ääreen. Puhelimen muistio kyllä nyt jo pursuaa postausideoita ja tietokoneen kuvakansiot täyttyvät julkaisemattomista kuvista kovaa vauhtia, joten palailen varmasti pian uusien juttujen kera! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti