11 heinäkuuta 2014

Saaressa

Käytiin tossa pari päivää sitten pienellä päiväretkellä saaressa. 


 Laivakoira


Kyseessä oli tällä kertaa Lekholmen, minne itse olen ensi viikolla palaamassa töihin muutamaksi viikoksi. Lucky tosin suuntaa silloin mökille lihapatojen ääreen.


Lekholmen on ihana pieni saari Helsingin ulkopuolella ja parempaa tapaa käyttää kuuma kesäpäivä, kuin ottaen aurinkoa saaren kallioilla, tuskin on olemassa!


Vaikka saareilu leiriläisten keskellä olikin Luckystä aika jännää, pärjättiin me oikein hienosti. Käveltiin rannalla, nautittiin auringosta ja Lucky jopa uskaltautui tutustumaan lähemmin uusiin ihmisiin, mikä yleisesti ottaen on neidille aika iso askel. Lucky myös uskaltautui ensimmäistä kertaa koskaan oikeasti uimaan! Ui minun perässäni ja yritti kiivetä olkapäille vedessä haha. Kukaan ei onneksi kuitenkaan hukkunut!Ja lopuksi vielä muutama selfie meistä kummastakin!

4 kommenttia:

 1. Moikka! Hoksin tän sun blogin tuolta Espanjankoirat-foorumin puolelta, pitääpä alkaa lukijaksi! :-) (Siellä kirjoittelen nimimerkillä dozzye). Varsinkaan nyt, kun ei konetta oo käytössä, niin en kehtaa kovin moneen paikkaan kirjotella! Täältä saa siis lukea meidän menosta :-) http://www.dogwarriordemalaga.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit tänne :)! Oi mahtavaa, Mulanin kuulumiset tosiaan kiinnostaa!

   Poista
 2. Oi miten kaunis Lucky on :') Ihanan kesäisiä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytön säärien pituuden perusteella epäilen vahvasti että geeneistä köytyy huippumallia :)

   Poista