01 syyskuuta 2014

Paluu arkeen

Illat pimenevät, takista on taas tullut välttämätön varuste ulkoillessa ja kalenteri täyttyy tuttuun tapaan kovaan tahtiin. Selviä merkkejä siitä, että kesä on mennyt menojaan. Syksyn tulosta kertoo eräs muukin asia, nimittäin koulun alku. Itse siis astelin viime viikolla ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen takaisin koulun penkille, tarkemmin ottaen yliopiston luennolle, ja tässä sitä nyt sitten ollaan minimissään seuraavat neljä vuotta. Fiilis on kyllä ihan mahtava ja en malta odottaa, että pääsen taas elämään ns normaalia arkea!


Luckylle syksy tarkoittaa samalla tavalla uusia rutiineja ja aika paljon muitakin muutoksia. Kun on periaatteessa asunut kesän maalla takaisin kaupunkiin palaaminen ei välttämättä ole ihan helppo nakki, mutta yllättävän hienosti Lucky on kyllä sopeutunut. Ja neidin onneksi viikonloput menee edelleen aika pitkälti mökkeillessä, eli vapaana pääsee kirmaamaan edes vähintään silloin.

Omat koulurutiinit tosiaan tietysti vaikuttavat Luckynkin elämään ja tässä nyt yritetäänkin löytää meille molemmille sopivaa uutta rytmiä. Aiempaa myöhäisemmät, vähän pidemmät iltakävelyt hämärässä ainakin on todettu erinomaisiksi, niin pääsee Luckykin nauttimaan ulkoilusta kunnolla, kun jännää hälinää on ympärillä vähän vähemmän. Tarkoituksena olisi myös aloittaa rally-toko syksyn aikana, mutta palaillaan sen tiimoilta vähän myöhemmin, kun suunnitelmat lyödään lukkoon. 

Ajattelin lähiaikoina tarinoida vähän enemmän eri edistysaskelista ja tarkemmin Luckyn kehityksestä muutenkin, eli kaikenkattavaa infopakettia rescuekoiran elämästä tulossa pikapuoliin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti