20 heinäkuuta 2015

Meidän elämää juuri nyt...

... on työaamujen lukemattomat yritykset repiä koira ylös kukonlaulun aikaan aamulenkille. Enemmän tai vähemmän onnistuneesti. 


... on monet Netflixin ja Orange Is the New Blackin kanssa vietetyt yön myöhäiset tunnit. Sohvalla vieretysten, juustovoileivät jomman kumman suussa. 


... on pitkät kävelylenkit vaihtelevassa, mukavassa, seurassa. Varsinkin iltaisin. Meidän elämää on myös auton puute, rajoittaen metsälenkkeilyä, mutta tsempaten yleisillä matkustamista.


... ei ainakaan ole aurinkoiset terassihengailut. Aurinko ja lämpö - ohoi? Tosin ne aivan liian vähäiset mitä nyt on onnistuttu tekemään ovat olleet mielettömän hienoja edistysaskelia Luckyn puolesta, jopa villin vilkas Regatta Töölössä on testattu onnistuneesti! 


... on koiranomistajan väsymys, ajatusten karkailu ja yleinen saamattomuus. Sitä sohvalla löhöilyä ei voi korostaa liikaa. Luckystä on tulossa (itse olen saavuttanut tittelin kauan sitten) pesunkestävä sohvaperuna. 


... on monet mummolakäynnit. Ja niin ollen myös herkut. 


... on kulunut viikonloppu mielettömässä flunssassa. Mökkihöperöityminen harmitti ja toisen naama alkoi selvästi molemminpuolisesti sunnuntai-iltana jo ärsyttämään. Onneksi se tuli ja meni.


... on vihdoin koittanut kesän VIIMEINEN työviikko. Sittenkös meidän elämä onkin pelkkää lomaa! Siitä enemmän pikapuoliin, nyt hyvät yöt ja mukavat viikonalut! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti