16 joulukuuta 2014

Kaupunkielämää

Asutaan tällä hetkellä keskustan ulkopuolella ja liikutaan tosi paljon autolla. Lucky oli Suomeen tullessaan tosi hermostunut autossa ja voi pahoin, mutta se on onneksi jäänyt pois ajan kanssa. Nykyään autoillaan eri koirapuistoihin ja uusiin ulkoilumaastoihin parikin kertaa viikossa. 

Koen kuitenkin, että täällä Helsingissä julkisilla matkustaminenkin olisi hyvä koiralla olla hallinnassa. Aina välillä tulee vastaan tilanteita, joissa auto ei ole kätevin ratkaisu, ja ihan vain periaatteestakin metrossa ja bussissa matkustaminen on hyvää häiriönsietotreeniä. Kuten myös kaupunkiympäristössä liikkuminen. 


Yhtenä iltana päätettiin lähteä harjoittelemaan kumpaakin. Otettiin metro alle ja päädyttiin Kruunuhakaan kävelemään, josta suunnattiin Tervasaareen. Tervasaari oli tosi kiva paikka näin syksyisenä arki-iltanakin, tosin paikka olisi ehkä voinut olla hiukan paremmin valaistu. Saaressa ei liikkunut oikeastaan muita, kuin koiranulkoiluttajia, ja koirapuistossa tavattiinkin monta mukavaa koirakkoa.


Uusista, jännittävistä tilanteista huolimatta, Lucky pärjäsi hienosti. Metrolla matkaaminen sujuu nykyään jo hienosti ja paluumatkalla neiti makasikin jo rennosti käytävällä, vaikka ihmisiä pyöri ympärillä. Jännintä taisi olla metroasemilla liikkuminen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti